Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Миладиновци с втори компютърен кабинет

 28 Март 2012

За учениците и учителите от ОУ „Хр. Ботев” с. Миладиново, вчерашният ден беше истински празник. Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис заедно с началника на РИО гр.Кърджали г-н Гроздан Колев и председателят на Общинския съвет г-н Раиф Мустафа, прерязаха лентата на втория компютърен кабинет, обновен кът на патрона на училището Христо Ботев и стенд-табло, посветено на школския живот. Присъстваха още г-жа Елисавета Кехайова – заместник кмет в общ. Кърджали, г-жа Ширин Сюлейман – директор на Дирекция „ Образование”, инж. Джевдет Адем – управител на „ЕКИП ХОЛДИНГ” ЕООД - един от спонсорите на училището в Миладиново, други гости и много родители.
Вторият компютърен кабинет е оборудван с 10 лаптопа, дарени от побратимената община Осман Гаази, гр. Бурса, Р. Турция.
Директорът на училището г-н Байрам Юсеин сподели, че ОУ „ Христо Ботев” – с.Миладиново е първото селско училище в рамките на общината, което откри първия компютърен кабинет, въведе първите ученически униформи, а училищният стол работи без прекъсване и по време на икономическата криза. Сега сме първи и в откриването на втори компютърен кабинет. Той благодари на всички, които са допринесли за тези нови придобивки в училище и заяви, че учебното заведение ще направи всичко възможно за повишаване качеството и ефективността на учебно – възпитателния процес, за получаване на една по – добра основа , за да продължат учениците своето образование в по-горни степени.
Гостите също приветстваха учениците, ръководството на училището и родителите за новостите. Кметът инж. Х. Азис сподели радостта си от успехите на училището в с.Миладиново, защото са пример за едно активно и развиващо се училище. Поздрави ръководството за професионализма и всеотдайната им работа.
Началникът на РИО гр. Кърджали г-н Гроздан Колев изрази своите приятни впечатления от училището като заяви, че всичко това не може да се случи без инициативността и способността на ръководител като директора на училището г-н Байрам Юсеин, който намера начини за усвояване на финансови средства от спонсори и институции.
Гостите бяха поздравени от учениците с музикална програма с много песни и танци.

Още снимки
 Прочитания: 2041 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign