Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Областният информационен център в Кърджали се срещна с крумовградчани

 14 Май 2012

Областният информационен център/ОИЦ/ в гр.Кърджали проведе на 14 май 2012 година информационна среща в община Крумовград. На срещата експертите от ОИЦ представиха целите и дейностите по проект „ Създаване на областен информационен център в гр. Кърджали”, услугите, които ще предоставя ОИЦ, както и информация за актуалните процедури по оперативните програми.
С кратко приветствие срещата откри кметът на община Крумовград г-жа С.Мехмед. Срещата беше уважена от служителите към общината, както и тридесет представители на местната администрация, неправителствения сектор, кметове на кметства, училища, детски градини и бизнес.
Участниците в срещата задаваха въпроси, свързани с възможностите за финансиране на проекти . В срещата се включи и представител на фонд”Земеделие”.
До края на месец юни 2012 г. ще бъдат проведени подобни срещи в останалите общини на област Кърджали.
Областният информационен център – Кърджали е изграден по проект „ Създаване на областен информационен център в гр. Кърджали”, реализиращ се от община Кърджали, Договор №BG161PO002-3.3.02-00012-C0001, финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Още снимки
 Прочитания: 1840 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign