Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Областният информационен център-Кърджали ще гостува на община Кирково

 06 Юни 2012

Областният информационен център – Кърджали продължава информационните срещи в подкрепа на инициативните хора, като на 07.06.2012 година ще гостува в община Кирково.Форумът ще се проведе в заседателната зала на общинска администрация Кирково от 10.00 часа. Поканени са общински служители, кметове на населени места, читалищни секретари , директори на училища и детски градини , представители на неправителствения сектор и бизнеса.
Срещата има за цел да представи проекта и запознае присъстващите с основните дейности на Областния информационен център, създаден да действа на територията на областта.
Участниците ще се запознаят с екипа, основните задачи на центъра, видовете услуги, които ще бъдат предоставени безплатно и планираните дейности в рамките на проекта. Ще бъде представена информация за Структурните и Кохезионния фондове и актуални процедури, по които може да се кандидатства.
Центърът е създаден по проект на Община Кърджали „Изграждане на Областен информационен център в гр. Кърджали”, Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161РО002-3.3.02-00012-С0001 по Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Срещата е открита за медии.
 Прочитания: 1543 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign