Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Областният информационен център-Кърджали ще гостува на Черноочене

 12 Юни 2012

Областният информационен център – Кърджали ще проведе поредната информационна среща в с. Черноочене на 13.06.2012 година , в заседателната зала на читалище "Пробуда” от 10.30 часа. Поканени са представителите на всички заинтересовани групи - общински служители, кметове на населени места, директори на училища и представители на неправителствения сектор , хора от бизнеса.
Целта на срещата е да се представи проекта и да се запознаят присъстващите с основните дейности на Областния информационен център, създаден в подкрепата за инициативните хора на територията на областта.
Участниците ще се срещнат с екипа, ще разберат основните задачи на центъра, видовете услуги, които ще бъдат предоставени безплатно, както и планираните дейности в рамките на проекта. Ще бъде представена информация за Структурните и Кохезионния фондове и актуални процедури, по които може да се кандидатства.
Центърът започна работа в началото на 2012 година и вече регистрира интерес от страна на различни бенефициенти. Създаден е по проект на Община Кърджали „Изграждане на Областен информационен център в гр. Кърджали”, Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161РО002-3.3.02-00012-С0001 по Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


 Прочитания: 1531 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign