Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

„Опознай рисковете, за да ги избегнеш!”

 13 Юни 2012

На 18 юни в Кърджали под мотото „Опознай рисковете, за да ги избегнеш!” ще се проведе събитие, което има за цел да информира населението за най-честите заплахи и начините, по които да се предпазим и да реагираме при непреднамерен или преднамерен битов травматизъм, както и начините за действие при масови бедствия. Събитието се организира от Министерство на здравеопазването, Община Кърджали, РЗИ - Кърджали и Медия Експерт Груп 2011.
Информационната среща е част от национална кампания, която ще се разгърне в 19 града на страната и ще има за цел да повиши информираността на целевите групи относно преднамерения, непреднамерения и масовия травматизъм.
На 18.06.2012 г. от 16.00 до 18.00 час пред ДКТ „Димитър Димов” ще бъдат представени филми за най-честите заплахи за възникване на непреднамерен битов травматизъм и начините, по които да се предпазим; начините на действие при масови бедствия като земетресение, наводнение, пожар и промишлени инциденти, както и начините, по които да се предпазим от травматизъм, причинен от насилие.
Партньори на кампанията са Община Кърджали, Регионална здравна инспекция -Кърджали, браншови организации, НПО на национално и регионално ниво, национални и регионални медии, лидери на мнение, травматолози, здравни специалисти, журналисти.


 Прочитания: 1588 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign