Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали празнува с Ден на музиката в Градската градина

 19 Септември 2012

На 22 септември 2012 г., събота, от 11.30 ч. до 17.30 ч. в Градската градина на Кърджали ще се проведе Ден на музиката. Събитието е първото от серията културни прояви в рамките на европейския проект „Мостът – кръстопът на култури”, спечелен от Община Кърджали в партньорство с Фондация – „КРЪГ”.
Проектът „Мостът – кръстопът на култури” се изпълнява в рамките на ОП „Регионално развитие 2007-2013”, финансирана от Европейския фонд за регионално развитие и от Държавния бюджет на Република България.
С Ден на музиката ще започне първия етап от 24-месечния проект. Гостите на събитието ще имат удоволствието да станат свидетели на колоритна музикална програма, поднесена им от най-различни изпълнители. В парка ще бъдат обособени 3 музикални къта, в които ще тече паралелна програма в целия ден. За малки и големи ще бъдат подсигурени и напитки, и хапки.
Организатор на събитията е Консорциум „Медия Кълчърбридж” ДЗЗД с представител г-н калин сърменов, в който партньори са „Студио Златен век” ЕООД и „П Р Ивент България” ЕООД.


 Прочитания: 1658 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign