Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Пенсионерите отпразнуваха своя Ден – 1 октомври

 01 Октомври 2012

С добро настроение и музика бе отбелязан Деня на възрастните хора – 1октомври, в Кърджали. Представителите на третата възраст се събраха днес следобед в Пенсионерския клуб „Млади сърца”, за да отпразнуват подобаващо своя ден. Специален гост на празника бе кметът инж.Хасан Азис, който поздрави всички пенсионери в общината и им пожела здраве и дълголетие. В обръщението си към тях той изрази и желанието си да продължава съвместната им дейност дълго време и тя да бъде за благото на Кърджали.
„Дадох си сметката, че ако кметът поддържа връзка с обществени организации активно, то пенсионерските клубове държат първенството за един постоянен диалог. Бих искал да изразя моето лично и като кмет на общината уважение към вас. Искрено и с дълбоко уважение се обръщам към вас, защото вие, с вашата дългогодишна работа сте направили така, че Кърджали да бъде такъв какъвто е сега. Ние продължаваме делото което е започнато от вас и се надявам да го продължим така, че вие да не се срамувате от нас. Нещото което съм получавал от вас е онази вяра, че вървим в правилната посока. Аз съм сигурен, че ако грешим вие ще ни го кажете. Да е честит празника ви!„
Председателката на Клуба на пенсионера г-жа Василева благодари на общинското ръководство за проявеното внимание и разбиране към проблемите на хората от третата възраст. Тя припомни и направеното през последните месеци за тях.
Тържеството продължи с изпълнение на вокална група към клуб „Млади сърца” и с много песни и танци.

Още снимки
 Прочитания: 2116 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign