Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Стартираха срещите на фокус групите по проект на община Кърджали

 14 Декември 2012

Втори ден в сградата на Бизнес инкубатора в Кърджали се провеждат работни срещи с различни фокус групи в рамките на проект „Ефективно взаимодействие между заинтересованите страни в община Кърджали за формиране, изпълнение и мониторинг на общински политики”, финансиран по програма Административен капацитет и изпълняван от община Кърджали.
Вчера въпроси за подобряване на дейността на общинската администрация бяха дискутирани от фокус групите „Социални дейности” и „Икономика и селскостопанска политика”, а днес свои дискусии проведоха още две фокус групи „Образование” и „Спорт”. Предстоят срещите на със представители на фокус групите „Туризъм”, „Култура” и „Младежки дейности”.
Участниците и в седемте групи по време на срещите си правят предложения по темите на обсъждания от тях сектор, отразяват слабите му места и дефинират възможности за развитие с конкретни предложения.
Дискусии по различните секторни политики за развитие на община Кърджали в рамките на проекта се провеждат и по населени места -средищни центрове и в Търговско промишлената палата.

 Прочитания: 1431 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign