Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Ясни са финалистите от общинските ученически игри

 15 Февруари 2013

Вече са ясни финалистите от общинските състезания в Кърджали на Ученически игри 2012-2013г. Отборите победители ще представят общината в стартиращите на 2 март областни състезания.
Убедително, почти във всички дисциплини и възрастови групи, се налагат възпитаниците на СОУ „П. Рачов Славейков”. Техни представители се класираха за областната надпревара в състезанията по шахмат V-VІІ клас и VІІІ-Х клас, за тенис на маса VІІІ-Х клас, баскетбол момичета V-VІІ клас, юноши VІІІ-Х клас и девойки ХІ-ХІІ клас и за волейбол момчета V-VІІ клас, юноши и девойки VІІІ-Х клас и девойки ХІ-ХІІ клас.
Възпитаниците на СОУ „Отец Паисий” в Кърджали пък се класираха за областните състезания по бадмингтон и в двете възрастови групи. Те са и представителите на община Кърджали в областното състезание по футбол, във възрастовата група V-VІІ и по тенис на маса момчета V-VІІ клас.
На областните състезания ще се явят и отборите на СОУ „Йордан Йовков” –момичета V-VІІ клас, победители в общинските състезания по волейбол, на ОУ „Васил Левски” –момчета V-VІІ клас , победители в общинският кръг по баскетбол, както и юношите на ГПЧЕ „Христо Ботев”, победители в състезанията по баскетбол ХІ-ХІІ клас и по волейбол в същата възрастова група.
Отборите на ПГ по Електроника и електротехника” VІІІ-Х клас и ХІ-ХІІ клас ще представят община Кърджали в областните състезания по футбол.


 Прочитания: 1185 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign