Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Първо място за клип на ОУ „Никола Йонков Вапцаров” с.Рани лист

 18 Февруари 2013

Клипът „Моята Коледа” на ОУ „Никола Йонков Вапцаров” с.Рани лист завоюва първо място в Международния конкурс „Коледа с нас” на Детската интернет телевизия „Аз мога. Аз знам”.
Видеоматерилът на нашите деца се пребори за престижното отличие сред още четиридесет номинирани видеоклипа от страната и чужбина, селектирани от осемчленно жури с председател Светлозар Момчилов - главен редактор на в. "България СЕГА", изпълнителен директор на BG7 TV & BG7 Radio, Чикаго , САЩ.
Възпитаниците от училището в село Рани лист, начален курс, се представиха с видеоклип заснет и монтиран от г-жа Валентина Петлешкова, а участниците бяха подготвени от своите учители в начален етап – Донка Андреева, Гюлджан Халит, Златка Христова, Шефат Алиосман.
Конкурсът се проведе за втора поредна година и в него със свои клипове на коледни тържества участваха деца от детски градини и ученици от първи до четвърти клас от страната и чужбина.
Наградите бяха връчени на 16 февруари в Двореца на децата в столицата, а престижното отличие амбицира всички учители и ученици в СОУ „Н. Вапцаров” с. Рани лист за нови участия и по-високи успехи.

Още снимки
 Прочитания: 1901 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign