Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Наши деца сред победителите на регионалният кръг на „Обичам природата и аз участвам”

 03 Юни 2013

Рисунките на Мелда Расим и на Мерджан Мурад от ОУ "Хр.Смирненски"- с.Мост, община Кърджали са номинирани за участие в националното кръг на конкурса „Обичам природата и аз участвам”, организиран от МОСВ.
Имената на малките художници са сред отличените в регионалния кръг на националният конкурс в раздел „Рисунка” и сред десетте, които ще вземат участие във финалното оценяване.
В надпреварата взеха участие 152 деца и ученици от региона на възраст от 7 до 18 г. Участниците представиха над 160 свои творби в категориите разказ, рисунка и предмет изработен от рециклиран материал.
С творбите на всички участници ще бъде организирана изложба в залата на РИОСВ- Хасково.Изложбата се организира по повод Световния ден на околната среда и ще бъде открита на 5 юни, сряда т.г. от 14,30ч. Поканени са всички номинирани участници за които са предвидени грамоти, сборници „Малки зелени разкази” с творби на наградени творби от конкурса през миналата година и други информационно- образователни материали за природата.


 Прочитания: 900 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign