Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Детските градини в Кърджали през лятото

 25 Юли 2006

През летните месеци детските градини в община Кърджали работят по нов график.Това се налага заради намалелия брой деца и необходимостта от частични ремонти на сградите.Въвеждането на новия работен график е направено въз основа на предварително проучване на родителското мнение.
През месец юли всички детски градини в областния град работят със сборни групи.От края на юли до 25 август ще бъдат затворени детските заведения в селата Костино,Стремци,Чилик,Бойно и Рани лист.Единствената причина тези детски заведения да преустановят работа за един месец е липсата на деца през летния период.
За две седмици поради частичен ремонт ще затвори врати и детската градина в село Опълченци.Без прекъсване през юли и август ще приемат деца градините в селата Енчец и Широко поле.
Строително –ремонтни дейности предстоят в различни целодневни детски градини в Кърджали.До края на август такива по предварително определен график ще бъдат извършени в ЦДГ”Чайка”,ЦДГ “Максим Горки” и ОДГ “Дъга”.
Единствената градина ,която ще затвори врати за по-продължителен период от време, от днес до 31 август е ОДЗ “Детелина “.


 Прочитания: 2440 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign