Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Стартира футболния турнир за Деня на Кърджали – 21 октомври

 18 Октомври 2013

Днес в 13.30 часа стартираха футболните срещи от турнира, посветен на Деня на Кърджали 21 октомври. Първи на терена излязоха състезателите от Подгрупата. Срещите се играят по системата „всеки срещу всеки”. Участници са футболните клубове „Кинекс”, „Искра”, „Родопски сокол” и „Боровица”. В късния следобед започнаха срещите и между ветераните. Тимовете са от община Комотини, Гърция, Констанца – Румъния, Чорлу – Турция, и Община Кърджали.
Утре турнирът продължава с футболни срещи между децата на футболните клубове „Арда 1”, „Горубсо Мадан”, „Искра Черноочене” и „Борислав”-Първомай.
Срещите са с начален час 10.00. От 16 часа утре продължава надпреварата между тимовете на ветераните.
В неделя – 20 октомври, играят отборите младша възраст. Преди обяд на терена сили ще мерят „Левски” - Крумовград, „Арда” -Кърджали, „Брестник”- Пловдив и отбора на Свиленград. От 15 часа е насрочено официалното закриване на футболния турнир. Очаква се лично кметът да връчи купите на победителите, а за всички участници община Кърджали е осигурила награди.
Днес на откриването участниците във футболния турнир бяха поздравени от зам.-кмета на общината Елисавета Кехайова, която им пожела оспорвани битки на футболния терен и победа за най-добрите.

Още снимки
 Прочитания: 1423 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign