Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът дари за Коледа и Нова година 15 кръгли сираци от община Кърджали

 21 Декември 2013

Традиционната предколедна и предновогодишна среща с 15-те кръгли сираци и техните настойници от община Кърджали проведе днес кметът инж. Хасан Азис. За всичките 15 деца, а те са – Гизем, Ферди, Александра, Алпер и Назмие от Кърджали, Севинч, Алпай Халиме, Алпер и Ибрям от Перперек, Биляна и Албена от Чифлик, Хайри от Пенево, Айсун от Стражевци и Джан Ечли, който в момента е в Турция, градоначалникът бе подготвил по торбичка с лакомства за празниците и по 350 лева финансова помощ.
Не дойдоха Алпер и Джан, но те ще получат подаръците си веднага след като се свържат с кмета инж. Хасан Азис.
В качеството на настойник на всичките 15 деца той разговаря с всяко едно от тях, за да разбере как се учи, от какво има нужда и как общината може да помогне за решаване на битови или семейни проблеми. „Винаги може да ме търсите за съвет и съдействие. Радвам се на вашите успехи в училище. Бъдете живи и здрави и следвайте мечтите си, за да успеете в живота", им пожела градоначалникът.
„Вратата ми е отворена за вас през цялата година и когато имате нужда от помощ и съдействие, търсете ме”, призова още веднъж инж. Азис. И за да улесни комуникацията с децата, им раздаде по една своя визитка, където са отбелязани и телефони за връзка.

Още снимки
 Прочитания: 1944 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign