Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Станете приемен родител!

 05 Февруари 2014

Дайте шанс на дете в нужда за дом и семейна топлина!
Ако чувствате нужда да се грижите за дете. Ако обичате децата. Ако желаете да отдадете времето си на дете в нужда. Станете приемен родител!
Възможност да станете приемен родител дава проект „И аз имам семейство” по ОП „Развитие на човешките ресурси” с бенефициент община Кърджали. Изборът какъв приемен родител да бъдете, доброволен или професионален е ваш. Социалните работници по проекта, който се реализира от община Кърджали вече втора година, ще ви разяснят какви са условията и реда за кандидастване, какъв е процеса за подбор на кандидатите и какви възможности дава приемната грижа.
Ставайки доброволен приемен родител вие получавате издръжка за детето, за което ще се грижите. При професионалната приемна грижа, приемните родители сключват договор, получават възнаграждение и издръжка за детето.
Ако решите да кандидатствате за приемен родител, може да потърсите повече информация от назначения екип по приемна грижа в Кърджали-сградата на старият Окръжен съвет /до Дома на културата/ ет. 3 стая 320. Връзка с двамата социални работници от екипа по проект „ И аз имам семейство” в община Кърджали можете да осъществите и на e-mail priemimekj@abv.bg


 Прочитания: 1379 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign