Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметският екип обсъди със съветниците от ДПС бюджета за тази година

 14 Февруари 2014

Кметът на общината инж.Хасан Азис и заместник кметовете Мухаррем Мухаррем и Юсеин Ахмед обсъдиха с групата съветници от ДПС проекта за Бюджет 2014г. Кметът представи рамките на проектобюджета, който е за близо 37 милиона. За 52 млн.лв. са подписаните договори по оперативни програми за 2014 г. Това дава основание да определим бюджета за 2014 г. като „бюджет на инвестициите”, каза той. Общината има проектна готовност за обекти за над 150 млн.лв., за част от които кметът се надява да осигури финансиране до края на годината по оперативни програми или Националния бюджет.
Общинските съветници поставиха въпроси, свързани с водоснабдителните групи, надземната инфраструктура, уличното осветление, детски и спортни площадки .Част от направените предложения о вече са включени в Проектобюджета . Те са били поставени и на общоселските събрания с кметския екип, на които са присъствали и съветниците от съответните райони.
Проектобюджетът беше подкрепен от групата съветници от ДПС, тй като при разпределението на средствата между отделните райони е намерен баланс.


 Прочитания: 1577 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign