Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Участие на Детски и младежки парламент към ОДК гр. Кърджали в VІІ-ма национална младежка среща

 01 Април 2014

От 28 до 30 март в гр. Горна Оряховица се проведе VІІ-ма национална младежка среща на Сдружение ,,Горнооряховски младежки парламент’’. Тя се проведе под патронажа на кмета на гр. Г.Оряховица инж. Добромир Добрев. На нея присъстваха 95 участници от 16 младежки организации на страната.
Кърджали бе представен от Павлина Милушева, Магдалена Вълчева и тяхната ръководителка Нели Карабашева от Детски и младежки парламент към ОДК.
На форума младите парламентаристи от Кърджали силно и атрактивно представиха своята дейност като оставиха отлични впечатления за активен живот на кърджалийския Детски и младежки парламент с последващите поздравления за това. Взеха участие в срещи за работа с местната власт,социалното предприемачество и креативност в младежките инициативи. Акцент бе доброволчеството, като форма на активно гражданско участие на младите хора.
Представителите на различните организации в срещата бяха запознати с възможностите за кандидатстване по проекти през новия програмен период 2014 – 2020г. Интерес предизвика срещата с представителя на евродепутат Мария Габриел, както и с доброволците от Средиземноморска мрежа ,,Анна Линд”.

Още снимки
 Прочитания: 1474 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign