Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Великденски детски празник на 20.04.2014 г

 15 Април 2014

Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят децата и техните родители на Великденски детски празник на 20.04.2014 г. от 11 ч. в градинката пред църквата "Св.Георги Победоносец". Празникът ще започне с благословията на отец Петър.
В програмата ще участват клоуна Роко Коко, Детска вокална група "До Ре Ми" към ОДК с ръководител Милослава Славова, Ради Митрев от СОУ „Кл.Охридски” с изпълнение на гайда и Фолклорен танцов състав „Тракийска младост” при читалище "Родопски фар" с ръководител Георги Бояджиев. За децата ще има конкурс за най-здраво великденско яйце.
По традиция на Великден се провежда и дарителска кампания организирана от Детски и младежки парламент към ОДК. И тази година фирма "Яйцепром" от с.Глухар дари за празника 500 яйца. Великденски козунаци ще дарят фирмите "Роси" и „Компакт”. Яйцата ще бъдат боядисани в ОДК на 17 април /четвъртък/ от 11 ч. от Детски и младежки парламент и други клубни форми с ръководители Нели Карабашева и Марияна Бекриева. Боядисаните яйца и дарените козунаци ще бъдат раздадени на 20.04. /неделя/ на всички присъстващи на Великденския детски празник.
За всички деца присъстващи на празника ще има лакомства осигурени от Община Кърджали.


 Прочитания: 1454 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign