Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж.Хасан Азис и зам.-министърът на МОСВ Чавдар Георгиев подписаха споразумение по проект „Регионален център за управление на отпадъците”

 15 Май 2014

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и заместник министърът на МОСВ Чавдар Георгиев подписаха вчера споразумение за изпълнение на проект „Регионален център за управление на отпадъците”- Кърджали . Споразумението включва поетапно изграждане и довършване на депото край с.Вишеград.
Първият етап на обща стойност 6 млн.лв. включва изграждане на клетка1 и изготвяне на проект за рекултивацията й. Предвижда се и изграждане на ограда на регионалния център, площадкови ВиК и ел.захранване, пречиствателно съоръжение и всички подобекти за нормално функциониране на депото. Този етап ще бъде реализиран до края на 2014 г. Предстои обявяване на обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи.
Вторият етап , който ще се реализира през 2015 г. обхваща строително-монтажни работи за рекултивация на клетка 1 и проектиране и строителство на клетка2.

Още снимки
 Прочитания: 1396 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign