Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Стартира нова информационна кампания, посветена на Споразумението за партньорство

 28 Май 2014

От днес, 28 май 2014 г., до 13 юни 2014 г. в цялата страна ще се проведат серия открити приемни и информационни събития, посветени на Споразумението за партньорство на Р. България. Инициативата е на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.
Под формата на анкета всеки гражданин ще има възможност да провери знанията си за документа, очертаващ помощта от европейските фондове през следващите 7 години. Освен това всички заинтересовани ще имат възможност на място да получат компетентен отговор на въпросите си за възможностите, които ще предоставят новите оперативни програми през периода 2014-2020 г.
В рамките на кампанията в град Кърджали ще се проведат три открити приемни на различни комуникативни места, както и едно тематично събитие в офиса на Областен информационен център Кърджали.
Това е втората за тази година национална информационна кампания, организирана от Централния информационен и координационен офис и 27-те областни информационни центрове.
Кампанията се финансира от Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Прочитания: 1313 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign