Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Първоюнски празник събра децата на Кърджали

 02 Юни 2014

Истински първоюнски празник подариха вчера на децата на Кърджали община Кърджали и Обединен детски комплекс. Градската градина в центъра на града бе огласена от щастливи детски гласчета, а талантливите деца от представителните форми на Обединен детски комплекс впечатлиха всички с програма си. С прекрасните си танци и песни те поставиха начало на веселието.
Клоунът Роко Коко и приятелите му - Феята на приказките, Червената шапчица, Снежанка, Пипи дългото чорапче, Мики Маус и Бонбонената фея забавляваха децата. Всяко едно от тях имаше възможност да се изяви с микрофон в ръка, да рисува на асфалт своите цветни детски мечти, да се превъплъти в цвете, птица, тигърче, палячо и какво ли още не, като му бъде изрисувано лицето. Много оспорвани бяха спортно – развлекателните игри. Гост на празника със семейството си бе и кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис.
Децата получиха и приятни емоции и лакомства, осигурени от Община Кърджали и Ротари клуб в града. Община Кърджали осигури за всички желаещи деца и безплатна разходката с влакчето в парк „Простор”.

Още снимки
 Прочитания: 1289 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign