Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кампания на ОИЦ-Кърджали част от общоевропейска инициатива

 02 Юни 2014

Анкета „Какво знаем за Споразумението за партньорство?“ е новата обща инициатива на мрежата от 27 Областни информационни центъра. С тази кампания ОИЦ се включва в общоевропейска инициатива, посветена на предстоящото подписване на Споразумението за партньорство от държавите- членки и запознаване на широката общественост с основни моменти от стратегическия документ.
„Какво е ...европейски проект?“, „Какво е... бенефициент?“, „Какво е... социално включване?“ - все термини от важния за България документ, който очертава рамката на безвъзмездната финансова подкрепа от ЕС за периода 2014-2020 -Споразумението за партньорство. Това не е просто една от многото стратегии, които произвежда администрацията, това е фокусът за развитието на България за следващите 7 години като пълноправен член на Европейския съюз.
Тези и още много въпроси зададоха експертите от Областния информационен център-Кърджали на изнесен щанд на три различни точки в града, като участниците имаха възможност да попълнят кратки анкети и да се информират допълнително по темата. През следващата седмицата информационно събитие, посветено на Споразумението за партньорство, ще се проведе и в офиса на информационния център.


 Прочитания: 1228 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign