Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали вече има своя здравен кът „Здравето - днес, утре и след това”

 06 Юни 2014

Здравен кът „Здравето - днес, утре и след това” бе отрит днес в двора на Регионалната здравна инспекция в Кърджали. На събитието присъстваха представители на всички партньори включили се в реализирането на регионалният трети етап от националната анти-спин кампания и много гости.
Събитието бе открито от членове на клуб „Младите хора –здраве, секс, наркотици” към Дома на здравето в РЗИ Кърджали. От своя страна директорът на РЗИ Кърджали д-р Соня Димитрова съобщи последните данни за жертвите от СПИН и подчерта, че новооткритият кът символизира връзката между природата и здравето.
От името на община Кърджали присъстващите бяха поздравени и от секретаря Сезгин Бекир , който е и председател на Общинския съвет за наркотични вещества. Той благодари за инициативността на младите хора и за отговорното им отношения към здравословният начин на живот.
Приятелски и партньорски поздрав до всички изпрати и Жана Чакърова –директор на областния съвет на Българския червен кръст в Кърджали.
След откриването на здравния кът директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова награди изявени членове на клуб „Младите хора - здраве, секс, наркотици” и членове на здравни клубове, които през учебната година реализираха много образователни кампании с обучения, дискусии, лектории, кръгли маси, спортни състезания, туристически походи и други, с цел утвърждаването на здравословен начин на живот и отговорно сексуално поведение на младите хора.


Още снимки
 Прочитания: 1764 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign