Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

30 участници премериха сили в състезанието „Здрави и силни”

 26 Ноември 2014

30 участници премериха сили пред погледите на над 200 зрители на спортното състезание по вдигане на тежести от лежанка под надслов „Здрави и силни”, който се проведе на 25 ноември 2014 година от 18.30 часа във фитнес залата на Спортен комплекс „Арпезос” в гр. Кърджали.
Състезанието беше за юноши на възраст до 18 години, като форма за демонстрация и насърчаване за практикуване на спорта за подобрява здравето, създава социални навици, подобрява самочувствието и намалява риска от заболявания.
Организирано за първи път по инициатива на Спортен Клуб по Фитнес и Културизъм „Титан” – Кърджали с председател Златко Каменов съвместно с Община Кърджали се планират и други подобни спортни инициативи.
Съдийската комисия беше в състав от четирима членове-Тодор Радев –главен специалист в Община Кърджали, Николай Милчев, Андрей Милчев и Антон Димитров.
И както всяко състезание и това имаше победители. На първо място се класира Мустафа Нурчихан с постижение от 120 кг., на второ Божидар Тюрдиев със 105 кг. И на трето Гюркан Адем с постижение също от 105 кг.
Победителите бяха отличени с купи и материални награди, раздадени от председателя на Спортен Клуб по Фитнес и Културизъм „Титан” – Кърджали – Златко Каменов. Да насърчат и подкрепят спортното състезание в залата присъстваха Первин Риза, младши експерт - спорт и туризъм в Община Кърджали и не безизвестните д-р Господинов, д-р Макаков, адвокат Сариев, г-н Чакър и много други спортисти, фенове и личности, които подкрепят и практикуват спорта и физическата активност.


 Прочитания: 1248 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign