Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Коледна приказка под елхата

 03 Декември 2014

От осми декември ще се завърти коледната приказка под елхата за кърджалийци. Община Кърджали съвместно с Обединен детски комплекс, детски градини и училища, организират за жителите и гостите на града празнични дни под надслов „Коледна приказка под елхата”, съобщи заместник-кметът Елисавета Кехайова.
На 8 декември от 16.30 часа, пред Дома на културата ще грейнат светлините на Коледната елха, а Дядо Коледа ще отправи своите пожелания и раздаде лакомства.
Всеки следващ ден от 16.00 часа ще се потопим в магията на „Коледната приказка” с Дядо Коледа, деца и ученици, от общински детски градини и училища, които ще танцуват, пеят и веселят, разказа Кехайова.
На 9 декември коледно шоу ще вихрят децата от детски градини и техните родителите, а от 10 до 17 декември коледната сцена под елхата ще е открита за учениците от Кърджали. Първи ще бъдат възпитаниците от СОУ „П.Р.Славейков”, последвани в следващите дни от техните връстници от СОУ „Йордан Йовков” и СОУ „Владимир Димитров- Майстора”, СОУ „Отец Паисий”, ОУ „П.К. Яворов”, ОУ „ В. Левски” и ОУ „Св.св. Кирил и Методий”.
Община Кърджали кани всички деца и възрастни на среща с Дядо Коледа, където ще имат възможност да изпратят своето писмо или послание към добрия старец, да се снимат заедно и да се поздравят.
От 9 до 12 декември ще се проведе и Коледен базар във фоайето на Дома на културата с участието на учебните заведения, където ще бъдат представени ръчно изработени коледни сувенири.
 Прочитания: 1604 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign