Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Днес СОУ „Отец Паисий” чества патронния си празник

 18 Декември 2014

Днес СОУ „Отец Паисий” , което през тази година навършва 101 години, чества своя патронен празник, а той е наситен с изключително разнообразни школски прояви – 9 на брой през целия ден.
Финалното трето издание на концерта под надслов „Талантите на Паисий” се състоя от 9 часа в актовата зала на училището. В него по подобаващ начин се представиха учениците от 8 до 12 клас. По същото време вървеше и коледната работилница, където ученици от 6 клас изработваха коледни играчки и аксесоари.
От 13 часа в кабинетите 31 и 32 стартира математическото състезание „Забавна математика”. В него участваха випуск 5 клас и ученици от 9 до 12 клас. Преди това от 10 часа пък вървеше състезанието между малките математици от 4 клас.
Пак от 13 часа тръгна и проявата за младите химици от горен курс „Вълшебната химична лаборатория – знание и забавление”. По същото време младите природолюбители демонстрираха своите знания в кабинета по биология.
Преди минути от 14 часа пък се откри изложбата „Минерали и кристали” от експонати от богатите земни недра на кърджалийско. Пак в този час тръгна и награждаването на участниците в конкурса „Моята вълшебна Коледа” и награждаването на победителите в състезанието по български език „Вече мога”.

Още снимки
 Прочитания: 1999 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign