Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Сформирана е работна група за санирането

 14 Януари 2015

Със заповед на кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис е назначена 6- членна работна група във връзка с изпълнението на Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Председател на групата е архитект Танер Давуд, експерт в”Архитектура и регистър на строителните обекти”, членове са експерти от отделите”Архитектура и регистър на строителните обекти” и „Инвеститорски контрол и строителство”, както и двама юрисконсулти в администрацията.
Работната група ще има за задача да разяснява условията за кандидатстване по Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради и необходимите стъпки за реализирането й, организирането на приема на документи за кандидатстване, оценка, одобрение/отхвърляне/ на внесените предложения. Ще подпомага и подготовкта на процедурите по избор на изпълнители по реда на ЗОП.
Предвижда се през следващата седмица да се организира информационен ден за домоуправители на панелни блокове, за да се разяснят процедурите по програмата за саниране. Датата, часът и мястото на срещата ще бъдат съобщени допълнително. Телефонът на който може да се получи информация за програмата е 0361 / 67 369.


 Прочитания: 1920 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.