Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Успешно приключи творческата година на ОЦКМД

 16 Юни 2015

Успешното приключване на творческата година за школите на Общинският център за култура и младежки дейности в Кърджали бе ознаменувано с двучасов концерт снощи.
Той бе открит с изпълнения на детския струнен оркестър с ръководител Петър Филипов, а младите талантливи цигулари бяха дълго аплодирани. Последваха възпитаниците на школите по пиано, китара и акордеон. Заслужени аплодисменти предизвикаха и смесените изпълнения на техните възпитаници на вариации от „Осъдени души” – цигулка и две китари и класически етюд в изпълнение на пиано и две цигулки.
Дълго аплодирани бяха и изпълненията на възпитаниците на клубовете по спортни танци и модерен балет. Изненада за публиката бе изпълнението на гайда на Ради Митрев, които освен като гайдар, се представи и с етюд на пиано. Не по-малко добри бяха и малките певци на народни песни към Дома на културата.
Концертът завърши с три изпълнения на детския музикално-танцов състав, които взривиха залата. Малките танцьори за пореден път доказаха, че школата на танцьорите в Кърджали е сред най-добрите.
След края на концерта бяха връчени и свидетелствата за завършената успешно творческа година, а края за танцьорите бе ознаменуван с торта и много усмивки.

Още снимки
 Прочитания: 1725 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign