Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Девет детски градини в община Кърджали ще бъдат ремонтирани през летния сезон

 06 Юли 2015

През настоящата 2015год. Община Кърджали ще възложи работата по ремонт и възстановяване и освежаване на 9 детски градини, 1 училище и 1 ученическо общежитие.Публичната покана за реализиране на обществената поръчка е публикувана в Регистъра на обществените поръчки, на 24.06.2015г., а срокът за получаване на офертите е до 16,30 часа на 7 юли.Отварянето на офертите ще стане на 8 юли в открито заседание на Комисията.
Оценяването и възлагането на обществената поръчка ще се извърши по обособени позиции, посочени в публичната покана, като обща прогнозна стойност на поръчката е 220 833 лв.
Строителни и ремонтни работи ще бъдат извършени в сградата на ЦДГ „Вяра, Надежда и любов”, гр.Кърджали. Предвижда се и ремонт на кухненски блок в ОДЗ”Орфей”, гр.Кърджали. В обществената поръчка са включени още:
-Хидроизолация на покрив и подмяна на дограма в ОДЗ „Ян Бибиян”, гр.Кърджали
-Хидроизолация на покрив и вътрешни ремонти в ЦДГ „Щастие”, гр.Кърджали
-Хидроизолация на покрив и вътрешни ремонти в ЦДГ „Здравец”, гр.Кърджали Ремонт на ограда на ЦДГ „Чайка”, гр.Кърджали
-Хидроизолация на покрив на ОУ с.Енчец, община Кърджали
-Възстановяване на подпорна стена на ЦДГ с. Рани лист, община Кърджали Ремонт на санитарни възли в ЦДГ „Райна Княгиня”, гр.Кърджали
-Вътрешен ремонт на ученическо общежитие – 3, гр.Кърджали
-Ремонт на кухненски блок в ЦДГ с. Три могили, община Кърджали
Предвидените видове работи включват цялостна или частична подмяна на дървена или метална дограма, изкопни работи, доставка и полагане на бетон, направа на тротоар, топло и хидроизолация, полагане на вътрешна настилка, вътрешни ремонтни действия, направа на вътрешни тоалетни, подмяна на тръби и други видове и количества работи, които са конкретизирани за всеки обект.
Всяка работа включва пълното й завършване във вид, който позволява същата да бъде приета и въведена в експлоатация.


 Прочитания: 1943 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign