Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Девет отбора се включиха в турнира по стрелба

 15 Юли 2015

В чест на 178 години от рождението на Апостола на свободата – Васил Левски -18 юли, Военен клуб в партньорство с Военно окръжие, ОД на МВР- Кърджали и Община Кърджали проведоха днес турнир по стрелба с малокалибрено оръжие /пистолет/.
Турнирът бе открит в 9.00ч на стрелбищния комплекс в РУ Кърджали, а надпреварата продължи близо четири часа . Отличната организация на домакините в лицето на Евгени Делчев, създаде настроение и „надъха” състезателите за оспорвана спортсменска борба.
С отбори от по трима участници в турнира се включиха Областна администрация Кърджали, Община Кърджали, Военен клуб, Военно окръжие, ОД на МВР, ОС ПБЗН, ОС ”Изтърпяване на наказанията”, РИО на МОН, Съюз на ОСЗР.
Отборно на първо, второ и трето място се класираха отборите на ОД на МВР, ОС ПБЗН и Съюз на ОСЗР. Индивидуално при мъжете най-добре се представи Даниел Ванчев от ОС ПБЗН, а при жените Шенай Али от ОД на МВР.
За победителите бяха осигурени купи и предметни награди от Община Кърджали, които ще бъдат връчени на 18 юли от 11.00ч. на паметника на Васил Левски.


 Прочитания: 1646 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign