Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Митев и Колев вдигнаха Купата на кмета на Кърджали

 24 Август 2015

Константин Митев и Николай Колев взеха реванш от Кирил Хаджиев и Делчо Раев за загубата си през миналата година и спечелиха Купата на кмета на община Кърджали за 2015 година по плажен волейбол. По този начин те си разделиха и наградата в размер на 1600 лева. При жените първата национална двойка по плажен волейбол на България Светлана Ангелова и Ирена Мишонова също бяха безапелационни и спечелиха с 2:0 финала срещу Диана Малинова и Русена Сланчева.
Приятно впечатление на турнира оставиха и класиралите се на трето място двойки Ася Динова и Славина Колева при жените и Валентин Братоев и Димитър Димитров при мъжете. Досегашният национал Валентин Братоев даде категорична заявка, че през 2016 г. няма да пропуска финални битки и сериозно ще наблегне на плажния волейбол.
Организацията на кортовете на плувен басейн "Арпезос" отново бе на високо равнище, което особено добре се чувстваше и по време на силния дъжд през втория ден на турнира, когато нито за миг не прекъсна състезанието.
Медалите и купите бяха връчени от заместник-кмета на Община Кърджали Елисавета Кехайова и председателя на комисията по плажен волейбол към БФВ Милко Багдасаров.
"Много силен турнир! Хубави мачове и настроение! Благодаря на всички - състезатели, организатори, съдии и най-вече на община Кърджали за възможността да докажем за пореден път, че именно Кърджали е столицата на плажния волейбол в България!", коментира Милко Багдасаров.

Още снимки
 Прочитания: 1480 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign