Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът инж. Азис награди ТПКИ „Петър Мирчев” с „Герб на община Кърджали – оксидиран”

 18 Септември 2015

По повод 60-годишния юбилей на ТПКИ „Петър Мирчев” в Кърджали кметът на общината инж. Хасан Азис връчи на управителя на кооперацията Лютвие Мюмюн специален почетен знак „Герб на община Кърджали – оксидиран”. Той се дава за изключителния принос в развитието на икономическия и социален живот в община Кърджали.
„Независимо от трудностите в икономическия сектор в страната Вие сте един много добър пример как с постоянство и находчивост на хора с увреждания, може да останете на пазара. Вашето участие в различни международни изложби е гаранция, че ръководството ви прави всичко възможно да останете на пазара на труда и да се грижите за себе си, независимо от политиката на държавата”, каза при връчването на наградата кметът инж. Хасан Азис. Той изрази готовност занапред да се задълбочат контактите на общината с ТПКИ.
От своя страна управителят на кооперацията Лютвие Мюмюн благодари за проявеното признание от страна на община Кърджали. Тя изтъкна, въпреки трудностите вече 60 години кооперацията отстоява своето място на пазара. За добрата работа са доказателство получените много награди. Такава е и тазгодишната „Златна дъга" І степен. Като предизвикателство и като признание, от ТПКИ „Петър Мирчев” приемат и предстоящото участие в тазгодишния международен панаир в Пловдив и на панаира в Милано.

Още снимки
 Прочитания: 1307 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign