Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С нова спортна площадка в Градската градина се сдобиха Кърджали и кърджалийци

 03 Март 2016

С нова спортна площадка с фитнес уреди се сдобиха Кърджали и кърджалийци. Тя се намира в градската градина, до театъра, а инициативата е на Лайънс клуб-Кърджали. Официално новата придобивка бе открита веднага след тържеството по повод 138 години от Освобождението на България, а лентата прерязаха дистрикт – управителят на Асоциацията на Лайнс клубовете в България Пламен Чингаров, президентът на клуба в Кърджали за 2015-2016 година Никола Чанев, кметът инж. Хасан Азис, областният управител Илия Илиев и народният представител Цвета Караянчева.
Президентът на Лайнс клуб Кърджали Никола Чанев символично предаде новата спортна площадка на кмета инж. Хасан Азис. От своя страна градоначалникът благодари за новата придобивка. „Днешният случай е един чудесен пример, който ни дава Лайънс клуба, какво трябва да бъде отношението към нашия край. Отношението не само към децата, но и към всички кърджалийци от 7 до 107 години. Изграждането на тази площадка ни дава един чудесен пример за нашата отговорност – за отговорността на всеки жител, на кмета, на областния управител, на народния представител. Това е един добър пример за нашето партньорство – между институциите, неправителствените организации, частния сектор, гражданите. В Кърджали нещата се случват благодарение на нашите общи усилия”. каза кметът инж. Хасан Азис. И се ангажира да бъде поставено осветление на площадката, за да може да се ползва по-дълго в денонощието.
От думите на президента на Лайнс-клуб Кърджали стана ясно, че за изграждането на площадката своята финансова лепта са внесли освен членовете на клуба, Община Кърджали, ПП ГЕРБ, но и много граждани и фирми от Кърджали.
След това инж. Азис и президента на Лайнс клуба в Кърджали Никола Чанев се качиха на един от уредите, за да демонстрират упражненията, които могат да извършват на тях.

Още снимки
 Прочитания: 2294 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign