Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Малки коледари сурвакаха общинарите за здраве и късмет през Новата година.

 21 Декември 2006

Днес в общинска администрация Кърджали гостуваха малките сурвакари от специализирана детска градина "Ян Бибиян".Те бяха дошли да поднесат на общинското ръководство своите празнични приветствия,песнички и стихчета.Децата бяха посрещнати от кметът инж.Хасан Азис,неговият заместник Нурджан Юсеин и от секретарят господин Сезгин Бекир,които бяха очаровани от изявата на малчуганите от детското заведение.Малките коледари гостуват за трета поредна година на общинското ръководство в навечерието на Коледните и новогодишните празници и изявата им се превърна в традиция.
"Надявам се с нашият малка програма да допринесем за повече радост и усмивки в живота на всички.",каза директорката на СДГ "Ян Бибиян" Петя Варналиева.
Да бъдат живи и здрави,да бъдат послушни и ученолюбиви и догодина отново да бъдем заедно в навечерието на празника-това им пожела кметът на общината Хасан Азис.
Всяко дете получи подарък-коледен пакет с лакомства от градоначалника,а малките коледари сурвакаха общинарите за здраве и късмет през новата година.

Още снимки
 Прочитания: 2104 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign