Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Победа за инж. Хасан Азис в конкурса „Кмет на месеца“ за март

 01 Април 2016


Конкурсът „Кмет на месеца” за март приключи. Темата бе „Съхранение на патриотичния дух”, поводът – честването на националния празник 3 март.
Победителите вече са ясни! При категорията на общини с население над 50 000 души, надпреварата бе инфарктна, като до последните часове на 31 март не бе ясно кой ще се поздрави с победата. В крайна сметка кметът на Кърджали инж. Хасан Азис се поздрави с победата.Градоначалникът на Кърджали спечели конкурса с 32% срещу 29% на Живко Тодоров, кмет на Стара Загора. На последните три места останаха градоначалнците на Видин - Огнян Ценков, на Плевен - Георг Спартански и на Перник - д-р Вяра Церовска.
Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис бе номиниран за кмет на месец март на 2016 г. Номинацията е на екипа на портала на българските общини Kmeta.bg, темата бе „Съхранение на патриотичния дух”, поводът – честването на националния празник 3 март
Конкурсът Кмет на месеца се провежда в три категории–за кметове на общини с население над 50 000 души, кметове на общини с население от 20 000 до 50 000 души и кметове на малки общини, с население под 20 000 души. Всеки месец екипът на онлайн портала Kmeta.bg избира една тема и прави номинации на по петима градски управници за всяка от трите категории.
На 4 април (понеделник) стартира новото издание на конкурса "Кмет на месеца". Темата, по която ще се състезават кметовете ще бъде "Сигурност". Своя кмет всеки може да подкрепи на страницата на конкурса www.kmet.kmeta.bg. Прочитания: 1226 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign