Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

3500 лв. събра благотворителния турнир по футбол на Лайънс клуб и община Кърджали

 25 Април 2016

В рамките на две последователни съботи и недели на игрището на парк "Арпезос - Север" се проведе областен благотворителен турнир по футбол за аматьори, в подкрепа на 14 бъдещи абитуриенти - сираци и полусираци. Инициативата на Лайънс клуб – Кърджали и Община Кърджали събра сумата от 3 500лв. Средствата бяха набирани под формата на такса за участие, суми от спонсори и дарения от фирми и граждани.
Тринадесет от децата получиха по 200 лв., докато течеше последната футболна среща - финал от турнира. На неприсъствалото дете сумата ще бъде предадена следващата седмица, каза президентът на Лайънс Клуб Кърджали – Никола Чанев. Той уточни, че от събраните средства са предоставени и 700 лв. за операция на катаракта на жена от Кърджали.
В Областния благотворителен турнир участваха 14 отбора, а победител стана ОД на МВР - Кърджали. Първите три тима получиха грамоти и купи. Раздадени бяха и четири индивидуални плакета: за най- добър вратар; за най-добър нападател; за най-коректен състезател и за най-полезен играч.

Още снимки
 Прочитания: 1388 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign