МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
17 Януари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[08 Юни 2016]

Междуведомствена комисия ще предлага мерки за безопасността на движението в Кърджали


[Още снимки]

Днес в голямата зала на Бизнес инкубатора се проведе разширено заседание на Постоянната общинска комисия по безопасност на движението, в което участваха общински съветници, представители на областната администрация, Областно пътно управление, КАТ-Пътна полиция, директори на училища и детски градини, на съюзите на инвалидите и незрящите, представители на таксиметровите и автобусни превозвачи. Заседанието бе председателствано от председателя на Транспортната комисия, заместник-кмета Иван Велев, а в него дейно участие взе кметът инж. Хасан Азис.
Темата, предизвикала такова широко представителство, бе свързана с предложения за реорганизиране на движението в рамките на града и общината с цел предотвратяване на рискови ситуации. Постъпиха много предложения за допълнително обезопасяване на пешеходните пътеки по бул. „Беломорски”, ул. „1-ви май” и кръстовищата в гр. Кърджали, намиращи се в близост до училища и детски градини, тяхното осветяване с ЛЕД осветление, облекчаване на автомобилния трафик чрез отваряне на бул. „България”, от комплекс „Орфей” до ресторант „Москва”, отваряне на ул. „Джордж Вашингтон” за градски автобуси и др.
По предложение на кмета инж. Хасан Азис участниците във форума взеха решение да бъде сформирана междуведомствена комисия с представители на различните институции имащи отношение по въпроса за безопасността на движението в областния град, която да селектира и обобщи постъпилите предложения в доклад. Въпросния документ ще бъде предаден на Постоянната общинска комисия по безопасност на движението и ще бъде основа за изготвяне на цялостен генерален проект за безопасността на движението в община Кърджали, който до началото на новата учебна година трябва да започне да се реализира поетапно. В проекта ще залегне и въвеждането на зона за почасово паркиране/Синя зона/ в централната част на града за ограничаване на интензивния трафик и масовото паркиране.

Новината е посетена: 407 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи