Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на община Кърджали с награда

 05 Януари 2007

Кметът на Кърджали инж.Хасан Азис бе награден с почетна грамота за изключителен принос към укрепване на партньорството в областта на устойчивото интегрирано регионално развитие на Република България като част от Европа на регионите. Това стана на тържествена церемония във Военния клуб в София на 4 януари т.г. Грамотите връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Асен Гагаузов. Отличени бяха още 4 кметове на общини от страната – на Смолян, Каварна, Добрич, Гоце Делчев.
Учредяването на почетната грамота е част от проект “Регионално развитие на България – достижения и бъдеще. Популяризиране на българските региони като част от Европа на регионите” на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, включен в Националната Програма за отбелязване присъединяването на РБългария към ЕС.
Предвижда се инициативата да продължи като ежегоден форум “Дни на българските региони” като част от стратегията на МРРБ за популяризиране на българските региони в страната и извън нея.


 Прочитания: 2300 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign