Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Виртуален клуб събира кърджалийци от страната и чужбина

 12 Януари 2007

Виртуалният клуб на кърджалийци вече е факт.Той е част от официалния уеб-сайт на община Кърджали.Само месец след като бе обявена идеята лично от кмета инж.Хасан Азис, кърджалийци, пръснати по страната и чужбина вече имат възможност да публикуват адресите си и информация за себе си.
Началната страница на виртуалния клуб ще ви посрещне с посланието на инж.Хасан Азис.То е насочено към всички граждани на общиата, независимо дали те живеят в нашата страна или отдавна са в чужбина: “Имаме хора по Швеция, САЩ, Турция, които не са прекъснали връзката си с Кърджали. Това ще е нашата първа крачка към обединяване на усилията на всички наши съграждани, както и на тези които са извън пределите на страната ни да помагат на родния си край”.
Виртуалния клуб включва различни секции, има форум за дискусии, книга за гости, линкове към официалните уеб-сайтове на Община Кърджали, Областна администрация Кърджали, Българската стопанска камара и Търговско промишлената палата.Чрез виртуалния клуб посетителите ще могат да получават и предлагат информация за бизнес сътрудничество,партньорство и дистрибуция.
Всеки желещ да стане член на виртуалния клуб трябва да попълни регистрационната форма, в която ще запише своето име, професия, образование, града и държавата, в която в момента живее.Има възможност желаещите членове на клуба да изпратят своя снимка, телефон и имейл - адрес за връзка с останалите регистрирани. Прочитания: 2178 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign