Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Домашен социален патронаж Кърджали с нов автомобил

 17 Януари 2007

Днес кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис връчи официално ключовете на новия автомобил за нуждите на Домашен социален патронаж –Кърджали. Дарението бе направено през миналата година от Полицията на гр.Лестър,Великобритания със съдействието на РСО “Марица”, чийто член е община Кърджали. През изминалите месеци колата бе пребоядисана,почистена ,поставени бяха и новите отличителни знаци на ДСП.Сменен бе и регистрационният номер на возилото.
Микробусът ще се използва в ежедневната работа на Домашен социален патронаж за доставка на топла храна по домовете .Той е десет местен и дава мъзможност за транспортиране на възрастни и болни хора до лечебни заведения,каза днес Добринка Делииванова-управител на ДСП.Тя благодари от името на своите колеги и обслужваните лица за хубавата придобивка.Чрез нея ще се улесни работата на служителите от патронажа за по-бързото обслужване на хората.
Домашният социален патронаж в Кърджали съществува вече повече от 30 години.В момента той обслужва около 130 лица от града и крайградските села.
Лично градоначалникът инж.Хасан Азис първи се качи в автомобила и въпреки дясното управление успя да го придвижи успешно.

Още снимки
 Прочитания: 2167 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign