Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Състезание по вдигане на тежести за най-силните юноши до 18 години за 2016 година

 14 Декември 2016

За трета поредна година спортен клуб по фитнес и културизъм „Титан” – Кърджали съвместно с община Кърджали, организират състезание по вдигане на тежести от лежанка на 19 декември 2016 година /понеделник/ от 18.00 часа във фитнес залата на спортен комплекс „Арпезос” в гр. Кърджали. Физическата активност и спортът са в основата на здравословния начин на живот, а това означава – здраве, сила и красота и e от изключително важно значение за децата и младежите, чийто организъм е в процес на растеж и развитие, на дооформяне пропорциите на тялото, на физическо и психическо съзряване.
И тази година спортното състезание ще е под надслов „Здрави и силни”. Състезанието е форма за демонстрация и насърчаване за практикуване на спорт за намаляване и премахване на риска от развитие на болести.
Физическата активност води до повишено качество на живот, подобряване на здравето, създава социални навици, подобрява самочувствието и намалява риска от заболявания.
Краен срок за записване на всички заинтересовани юноши да се включат в състезанието е до 17 часа на 19 декември 2016 година във фитнес залата на спортен комплекс „Арпезос” в гр. Кърджали.
Планирани са награди за победителите, а входът е свободен за участници и публика.
Организатори на спортното състезание са Златко Каменов – председател на спортен клуб по фитнес и културизъм „ТИТАН” – Кърджали и община Кърджали.
 Прочитания: 1221 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign