Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Община Кърджали с трима нови заместник кметове

 30 Декември 2016

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис назначи днес трима нови заместник кметове. Това са Мюмюн Али, инж. Катя Митовска и Веселина Тихомирова. Досегашните заместник кметове Иван Велев и Елисавета Кехайова са освободени от длъжност.
Мюмюн Али ще отговаря за ресор „Общинска собственост и икономическо развитие“.Той е роден на 31 юли 1983г. Бакалавър по агротехнологии от Земеделски колеж Пловдив, предстои дипломирането му като магистър по стопанско управление. Занимавал се е с частен бизнес, трети мандат кмет на с.Люляково.
Инж. Катя Митовска, досегашен главен инженер на общината и началник отдел „Инвеститорски контрол и строителство“ поема ресор “ Строителство и териториално развитие“. Родена на 28.06.1963 год. Завършила е строителния техникум в Кърджали, и е магистър - строителен инженер , специалност - Промишлено и гражданско строителство – конструкции. Работила е в Областно пътно управление, а от 2004 г. работи в община Кърджали.
Веселина Тихомирова оглави ресор „Хуманитарни дейности“. Родена на 5 юни 1981г. в Крумовград.Завършила е предучилищна и начална педагогика в ПУ“Паисий Хилендарски“ филиал „Любен Каравелов“, магистър по психология на социалните дейности. Работила е 8 години като детска учителка в детска градина“Чайка“- Кърджали, от 2012 г. е директор на ДГ “Щастие“ в кв.“Веселчане“.

Още снимки
 Прочитания: 4446 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign