Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Проведе се първа кметска среща за 2017 година

 01 Февруари 2017

Днес в залата на Бизнес инкубатора в Кърджали се състоя първата за годината кметска среща, в която участваха кметовете на населени места от общината и цялото нейно ръководство в лицето на кмета инж. Хасан Азис, заместниците му Мюмюн Али, инж. Катя Митовска, Веселина Тихомирова и Тунджай Шюкрю. А също и експерти и началници отдели в администрацията. Срещата откри кметът инж. Хасан Азис.
Темите, разисквани по време на среща, бяха свързани с нови моменти в данъчната кампания, съвместните действия на община Кърджали с ОС „Социално подпомагане във връзка със зимния сезон, относно лица живеещи в кризисни условия, разяснения за съобщенията за доброволно изпълнение. По трите теми говориха началникът на отдел „Услуги за клиенти” в НАП Даниела Павлова, началник сектор „Събиране” Елеонора Канева, началникът на ОС социално подпомагане” Росица Стоянова и началник отдел „Социална закрила” Катя Димитрова.
Главният експерт в отдел „Опазване на околната среда” Анжела Василева информира кметовете за събирането на таксите за регистрация на кучета и проектите по ПУДОС.
Началникът на отдел ГРАОН Байрям Байрям пък ги запозна с някои изисквания относно предстоящите избори за Народно събрание на 26 март 2017 година.

Още снимки
 Прочитания: 2158 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign