Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Младежи от Кърджали взеха участие в национален форум

 10 Април 2017

Представителите на Детски и младежки парламент към Общински детски комплекс гр.Кърджали - Александър Нучев, Марвин Хердман и техния ръководител Нели Карабашева, взеха участие в XVII Национална среща на Детските и младежки парламенти и съвети в гр. Пазарджик от 7 до 9 април 2017 г. Националната среща се организира от МОН, Община Пазарджик и Съвета за младежка политика. Темата на срещата бе "Умения. Развитие. Успех." Александър трета година е член на ДМП, а Марвин се присъедини към групата от тази учебна година. И двамата са ученици от СУ „Отец Паисий”.
В гр.Пазарджик нашите младежите представиха с презентация дейността на Детски и младежки парламент, обмениха опит и идеи, участваха в обучителни модули за презентационни и комуникационни умения, начини и умения за успешна подготовка на CV и мотивационно писмо. В Националната среща участваха 75 младежи от 20 организации от цялата страна.
Участието на младежите от Кърджали в националния форум се осъществи с финансовата подкрепа на Община Кърджали в изпълнение на Общинския план за младежта за 2017 г.

Още снимки
 Прочитания: 1341 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign