Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на Кърджали в живо предаване във Фейсбук „Ти и кметът” всеки вторник

 12 Април 2017

От 25 април, всеки вторник гражданите на Кърджали ще могат да поставят своите питания и да получат отговори от кмета на общината инж. Хасан Азис в живо предаване във Фейсбук, което ще се казва „Ти и кметът”.
То е първото по рода си и ще бъде излъчвано в платформата „Фейсбук”. С него кметът на Кърджали въвежда иновативна практика с цел да е още по-близо до хората. „Радвам се, че ние заедно започваме нещо ново. Радвам се, че заедно създаваме история!”, написа той във Фейсбук страницата си. "Ти и кметът" ще тече на живо всеки вторник от 12 ч.
Това не са първите срещи на живо в платформата Фейсбук на инж. Хасан Азис. Кметът на Кърджали, който е и заместник-председател на ДПС и беше част от листата на партията в отминалите избори за 44 народно събрание, но се отказа от депутатското място заради гласуваното му доверие от гражданите на Кърджали, го направи и по време на кампанията. Тогава излъчванията преминаха с близо 40 000 гледания.
Инж. Хасан Азис е с активни профили във всички големи социални мрежи, включително Туитър, все още считан за запазена територия на малък брой политици и то не непременно български.
Предаването "Ти и кметът" във Фейсбук, което стартира на 25 април вторник от 12 часа, е шанс на всички активни хора в социалните мрежи да участват в управлението на нашата община, коментира днес инж. Азис. Това е модерен начин да стимулираме младите да бъдат съпричастни към дейностите на общинската администрация, подчерта градоначалникът.


 Прочитания: 1205 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign