Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Екологична ученическа конференция за Деня на земята ще се проведе в Кърджали

 19 Април 2017

Ученическа конференция за добри практики в екологичното образование и възпитание на младите хора „Земята – наш дом“ ще се проведе на 20 април, четвъртък, от 13 ч. в Общински детски комплекс Кърджали. Проявата е посветена на Деня на Земята - 22 април, и се провежда за поредна година. Нейни организатори са Община Кърджали, ПГЕЕ „Капитан Петко войвода” и ОДК. Ще бъдат представени 13 презентации и изложба на предмети от рециклирани материали.
Проявите посветени на Деня на земята ще продължат и в следващите дни, съобщи Анжела Василева - старши експерт в отдел „Опазване на околната среда” в общинска администрация Кърджали. Тя допълни, че при благоприятни атмосферни условия за шеста поредна година на 21 април ще се проведе и традиционната колоездачна обиколка, организирана от ПГЕЕ „Капитан Петко Войвода”.
Празникът на цветята, които всяка година събира талантливите деца на Кърджали в надпревара за аранжиране на пролетни цветя, ще се проведе на 28 април от 10,00 часа в пространството до театър „Димитър Димов”.


 Прочитания: 1321 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign