МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
22 Ноември 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[24 Април 2017]

Кметът Хасан Азис в първото живо кметско предаване в България във ФейсбукПървото живо кметско предаване в България във Фейсбук вече е факт. Точно в 12 часа днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис стартира предаването „Ти и кметът”, в което даде отговор на 23 въпроса, по-голяма част от които тематично свързани.
„ Надявам се тези срещи да бъдат един допълващ и работещ модел за връзката между кърджалийци и кмета. Разбира се те са породени и от желанието Кърджали да даде още нещо иновативно за осъществяването на връзката на кмета с хората.”, каза в началото на изданието инж. Хасан Азис. Той поднесе своите извинения за промяната на деня на първата среща, поради насрочването на априлското заседание на Общинския съвет Кърджали за първоначално обявената дата на „Ти и кметът” и заяви, че ще се опита във времето това да не се повтаря.
От първото кметско предаване във Фейсбук стана ясно, че още днес ще бъде извършена проверка на детска площадка в кв. „Възрожденци” до бл. 47, която се нуждае от ремонт. Проверки ще бъдат направени и на детските площадки в парк Простор и в други квартали на града, за да се предприемат адекватни мерки за привеждането им в безопасно техническо състояния, там където е необходимо.
Доброволката към приюта за кучета в Кърджали Мария Милушева пък получи официална покана за дълго търсена среща с градоначалника. Темата за бездомните кучета и приюта в Кърджали тя ще може да обсъди с кмета на община Кърджали утре следобед.
Една голяма част от въпросите зададени към инж. Азис бяха свързани с изкърпването на дупките по улиците на града, друга с осветлението на града. Имаше и въпроси свързани с ограничаване на свободно пашуващите животни, които се допуска да влизат в тревните площи в централната градска част на Кърджали. Тук инж. Азис обърна внимание на гласуваните в края на 2016 година от Общински съвет Кърджали изменения и допълнения в Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред. Според тях установените безстопанствено пашуващи домашни животни в община Кърджали се задържат, а собствениците им се наказват със солени глоби.
В края на първото живо предаване във Фейсбук „Ти и кметът”, инж. Азис обяви резултатите от инициатива посветена на Международния ден на книгата и стартирала анкета с въпрос: Коя е любимата ви книга?
В инициативата с отговор са се включили 125 души. За тези, които обичат да четат, градоначалникът е осигурил 10 ваучера от голяма верига книжарници, които ще бъдат разпределени чрез децата от Общински детски комплекс.
Първото кметско живо предаване „Ти и кметът” завърши с очакванията, които си поставя градоначалникът от него. А те са: „Във всяко предаване поставен въпрос и решен проблем.”
На всички поставени въпроси по време на първото предаването "Ти и Кметът" , инж. Азис ще отговори писмено, както и по време на следващия Live.


Новината е посетена: 330 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ
Кого бихте определили за Спортист на годината 2017 в категория „мъже и жени” в Община Кърджали?
САМИ ЕЛЕНОВ СОКОЛОВ /бокс /
ДИМИТЪР КАЛЧЕВ / волейбол/
ГЕОРГИ ПРОЙКОВ /кану-каяк/
СТАНИСЛАВ СТОЙЧЕВ СИМЕОНОВ /силов трибой/
АХМЕД МЮМЮН ОСМАН /футбол/

Начална дата на анкетата:
2017-11-10


Кого бихте определили за Спортист на годината 2017 в категория „юноши и девойки”в Община Кърджали?
ЕРГЮНАЛ САБРИ /бокс/
ДИМИТЪР ЯНКОВ НИКОЛОВ /водна топка/
ИВА ПЕТКОВА ПЕТКОВА / водна топка/
ГЕОРГИ ТАТАРОВ /волейбол/
ЕМИРДЖАН ВЕЖДИ ДУРАЛИ /кану - каяк /
ГАЛИН УРУМОВ – СИМЕОН КАМБУРОВ /кану- каяк/
БАЙРЯМ ОРХАН МУСТАФА - ДЖЕНК ИБРАХИМ /кану- каяк/
ГЕОРГИ ЧИЧЕВ /футбол/

Начална дата на анкетата:
2017-11-10
[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Вили Болярка