Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Отвориха офертите на 5 фирми кандидатстващи за обществената поръчка за проектиране на Синя зона

 18 Юли 2017

Днес в община Кърджали бяха отворени офертите на общо 5 фирми участвали в обществената поръчка за проектиране на Синя зона в Кърджали, съобщи заместник-кметът инж. Катя Митовска. Това са фирмите „ВТС-Консултинг” ЕООД, „Институт за транспортно изследване” ЕООД, „План Конспект” ЕООД, „PM-Архитект” и „Пътстрой инженеринг”.
„Предметът на поръчката обхваща почасово платено проектиране на Соня зона в централна градска част на Кърджали и поръчката обхваща изготвянето на инвестиционен проект на фаза идеен и работен проект, както и упражняване на авторски надзор при изпълняването. Критериите за избор на изпълнител са икономически най-изгодна оферта”, каза инж. Катя Митовска.
По думите й в рамките на 90 дни трябва да бъде избран изпълнител на проектирането, а стойността на поръчката е 30 000 лв. След това ще има нова обществена поръчка за избор на изпълнител на СМР на Синята зона на Кърджали.
Зоната за платено почасово паркиране в централната градска част на Кърджали е предвидено да обхваща 31 улици, с прогнозни 600 паркоместа.


 Прочитания: 2209 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign