МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
21 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[12 Септември 2017]

Инж.Хасан Азис обеща нова детска площадка и тротоар на бл.17 в кв.“Възрожденци“


[Още снимки]

Курбан за здраве събра обитатели и гости на първия саниран блок в града – бл.17 в кв.“Възрожденци“. Курбанът, организиран от живеещите в четирите входа на бл.17 беше осветен от отец Петър и районния мюфтия Бейхан Мехмед.Кметът на общината инж.Хасан Азис, председателят на ОбС Раиф Мустафа и неговия заместник Кадир Мустафов, общинският съветник Ерол Мюмюн, зам.председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, областният управител Никола Чанев, зам.кметовете инж.Катя Митовска и Мюмюн Али и др. присъстваха на тържеството.
„Блок 17 в кв.“Възрожденци“ е първият и единствен саниран жилищен блок в страната , който направи курбан след приключване на строителни дейности по санирането. Искам да ви посоча за пример на цялата община, на страната, за да се пренесе вашето чувство за единство и в другите блокове“, каза в приветствието си инж.Хасан Азис.
Той посочи, че от одобрените за саниране 29 блока по 28 се работи, днес е отворена офертата и за 29-ия блок – бл.32 във“Възрожденци“. Кметът благодари на всички живеещи в бл.17 за чудесната инициатива.
Инж.Азис поздрави всеки един от живеещите в бл.17 за това, че са успели да се обединят и да организират навреме подготвянето на документацията за кандидатстване по програмата за енергийна ефективност.“Това е вашата атестация за единството на бл.17,, вие сте за пример.Вие сте първи, защото сте единни“, подчерта инж.Азис.
„Това единството между комшиите при вас, се пренася и върху цялото общество, този проект, който се финансира от правителството е една от добрите програми, които се реализират и аз се надявам и това, и всяко следващо правителство да продължат с финансирането на тази чудесна програма. Както единството на живеещите в бл.17,ако нямаше единство и единни действия и между централна, регионална и местна власт нещата не биха се случили.Този проект за енергийна ефективност на многофамилни жилища е един чудесен пример за единството между местна, регионална и държавна власт.Защото в този проект в синхрон са работили представители на местна, регионална и централна власт.“, допълни инж.Азис.
Кметът обеща да изпълни искането на живеещите в бл.17 за изграждане на нова детска площадка и нов тротоар пред блока, а на финала поведе хорото на тържеството..

Новината е посетена: 946 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи