МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
15 Декември 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[12 Октомври 2017]

Пано с послания от Съвета на децата получи кметът инж. Хасан Азис


[Още снимки]

Пано с послания на членове на Съвета на децата от всички области в страната по повод Деня на българската община получи днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Едно от тях е на Теодора Милушева, ученичка от СУ „Отец Паисий” Кърджали, която лично връчи подаръка на градоначалника. В него се казва: „Децата са сила, светлина, вяра и път. С красотата и очарованието, което носим в душите си, ние сме вашата истина и бъдеще! Мислете за нас!Подкрепяйте ни! Бъдете ни опора! Вярвам, че заедно ще сътворим свят на постигнатите детски мечти, свят на творчество, съзидание и добро!”
Теодора е един от двамата членове на Съвета на децата от област Кърджали. Тя заедно с Ралица Минкова са новите лица, които ни представят в него, след проведения избор на кандидатури на общинско, областно и национално ниво през тази година. Ще припомним, че кандидатурата на Теодора за член на Съвета на децата бе индивидуална, а на Ралица, която е ученичка oт СУ „Владимир Димитров – Майстора”, бе предложена от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания – Кърджали.
Двете момичета вече са участвали и в първото заседание на Съвета на децата, който е консултативен орган към Държавната агенция за закрила на детето. В края на ноември, в столицата, предстои да се проведе и втората среща на членовете му.
След проведения окончателен избор на членове на Съвета на децата за област Кърджали има избран и зам.-член, който участва в заседанията при невъзможност на титуляра. Това е Мартин Детелинов Каралчев от ЕГ „Хр. Ботев”.Новината е посетена: 387 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Вили Болярка